Ik ben Githe Frijters.

Samen met mijn man Ben, dochter Fenne en zoontje Sten woon ik in Oud-Gastel. Een fijne omgeving waar we genieten van elkaar, onze familie en het leven.

Ik kom uit een echte onderwijsfamilie. Het kon dan ook niet uitblijven dat ik zelf ook dit mooie vak ging beoefenen.

Door mijn nieuwsgierige aard, in combinatie met een oneindige interesse in mensen, bleef ik mezelf ontwikkelen. Zo groeide ik van leerkracht door tot IB’er en volgde diverse aanvullende opleidingen, zoals een master tot gedragsspecialist en een opleiding tot PMA-Practitioner.  

Je toekomst in balans - Githe Minds - PMA gesprekstechnieken

Ik had het geluk deze kennis in te mogen zetten binnen de stichting waar ik voor werkte. Zo ontdekte ik de kracht van het oplossen van belemmerende overtuigingen. Gedachten en overtuigingen die je in de weg zitten, maar waarmee je niet direct naar een huisarts of psycholoog gaat. Zeker een kind niet. Maar hoe fijn is het als je inzicht krijgt in waarom je dingen doet zoals je ze doet, en dat dit ook anders kan. Zodat je er geen last meer van hebt. Vanuit je eigen regie. Het zijn je eigen keuzes. Hier help ik kinderen en docenten mee, maar ook binnen het bedrijfsleven is het een welkome manier om werkfit te blijven.

Werken aan jezelf kan en mag altijd. Kom tot je ware zelf, het telt!

Als type doener ben ik altijd bezig. Werk is een hobby, maar daarbuiten is er ook nog zoveel leuks. Ik ben sportief, actief en maak van alles een feestje. Doe het graag net even anders, of dat nou is met het bakken van een taart of het organiseren van een escape room.

Githe Frijters - Githe Minds - Vitale medewerkers

Even ‘uit’

Hoezeer ik ook van actie houd, soms is het fijn om even niks te hoeven. Even terug te gaan naar mezelf. Ruimte pakken om te reflecteren. Dan ga ik lekker een stuk lopen. Genieten van de natuur om me heen en in die stilte bewust naar mezelf kijken. Doe ik nog wat ik wil en doe ik dat goed? Stel ik nog de juiste prioriteiten? Wat wil ik nog bereiken? Heerlijk, een goed gesprek met jezelf. En zo belangrijk. Ik knap er altijd van op.

Githe als Prowin consulente

In de afgelopen jaren ben ik ook actief geworden als proWIN consulente. In deze rol verkoop ik geweldige duurzame en ecologische schoonmaakmiddelen, cosmetica en dierenvoeding. Enorm leuk om te doen. Geïnteresseerd? Ik verzorg graag een demonstratie bij jou thuis. Kijk gerust eens op mijn linktree: https://linktr.ee/prowin.bgfrijters