Vitale medewerkers - Githe in het bedrijfsleven - Githe Minds

Empower your people and they will grow

Vitale medewerkers zijn het grootste kapitaal van een organisatie

Als je medewerkers goed in hun vel zitten, zijn ze loyaler en productiever.

Gun jij je mensen ook ruimte om meer zichzelf te zijn en zich in te zetten vanuit kracht, zonder uitstelgedrag of belemmerende overtuigingen, maar vanuit zelfverzekerdheid en eigenwaarde? Ik kan hierbij helpen.

1 op 1 coaching

Je toekomst in balans - Githe Minds - PMA gesprekstechnieken

Ik verzorg 1 op 1 coaching. Voor medewerkers die bijvoorbeeld last hebben van

Belangrijk hierbij is dat de medewerker open staat voor verandering; zelf af wil van deze niet dienende gedragspatronen.

Ben jij die medewerker?

De wil om aan jezelf te werken is de sleutel tot succes.

De regie in de coaching ligt bij jou.

Jij bewandelt je eigen pad. Ik help door middel van het stellen van de juiste vragen. Ik luister, vraag door en prikkel je tot zelfinzicht.

Jouw pad leidt naar bewustzijn, inzicht, en daarmee naar het maken van keuzes. We werken in het nu, met de bagage van vroeger, en zijn gericht op de toekomst. De gesprekken vinden plaats in een veilige omgeving, gebaseerd op vertrouwen; niets wat er wordt verteld komt verder dan dat jij wil. Jij bepaalt. Door de vraagtechnieken geef je zelf de antwoorden. Die zitten namelijk al in jou. Door net anders naar jezelf te kijken kun je negatieve gedachten definitief omzetten naar positieve. Je brein wordt feitelijk gereset, zodat je verder kunt. Zonder belemmerende gedachten, je pakt weer je eigen regie.

Geen lange trajecten, juist snel resultaat.

Ben jij leidinggevende?

Ik help jou patronen herkennen en signalen te zien bij je medewerkers. Leer jou hiermee om te gaan en je medewerkers verder te helpen. Door gesprekken met jou, of door ze aan mij te koppelen. Zodat jij de beste leidinggevende wordt. Voor jezelf, en voor je medewerkers.