“Alles wat je nodig hebt is er al. Je moet het alleen leren zien”

Go up and never stop!

Je hebt ideeën, dromen en plannen, maar door verschillende redenen zijn deze plannen nog niet uitgevoerd.

Download hier de gratis informatie en zet de eerste stap. 

Herken je bij jezelf dat het lijkt alsof je ideeën, dromen en wensen moeilijk te realiseren zijn. 

Dat je de neiging hebt om te zoeken naar verklaringen, ondanks dat je diep van binnen wel voelt dat je dat graag zou willen? Dat het je echt gelukkig zou maken?

Dit is normaal en zeker geen teken dat er iets mis is met jou. Er is een reden, en het goede nieuws is dat je erachter kunt komen wat die reden is.

Voel jij ook dat je verlangt naar meer?

Nog niet zo lang geleden werkte ik drie dagen in het onderwijs, als proWIN consulente, was ik moeder van twee jonge kinderen en PMA practitioner. Mijn leven was allesbehalve in harmonie of balans. Ik voelde al langer de drang om iets voor mezelf te starten, maar werd gevangen gehouden door de de gedachten dat ik niet goed genoeg zou zijn en dat het mij toch nooit zou lukken.

In 2020 werd ik me bewust van mijn blokkades en dat betekende een keerpunt in mijn zelfontwikkeling. Alle remmen gingen los en ik ontdekte dat er veel meer potentie in mij schuilde. En dát zou ik gaan laten zien! Mijn verlangen naar vrijheid en rust werd sterker dan ooit.

Ik kon passende keuzes maken en werd me steeds meer bewust van mijn blokkades.

Sinds september 2023 heb ik het onderwijs achter me gelaten en mijn eigen bedrijf opgezet.

Het bewust worden van de gedachten dat ik meer wilde en kon, maar nog niet durfde, was het kantelpunt dat me de moed gaf om mijn eigen pad te volgen en mijn potentieel volledig te benutten.

Mijn leven meer in balans.

Na bijna 13 jaar als Intern Begeleider te hebben gewerkt in het basisonderwijs en na het afronden van diverse opleidingen, waaronder de Master SEN IB en de Master SEN gedragsspecialist, had ik al veel coachvaardigheden ontwikkeld. Desondanks bleef ik in een constante race, maakte ik me vaak druk en zat ik niet helemaal lekker in mijn vel.

Pas toen ik kennismaakte met PMA en de PMA practitionersopleiding, kwam er meer balans in mijn leven. Ik ben zo dankbaar voor deze stap in mijn leven en daarom deel ik het graag met anderen.

Het gevoel van vrijheid dat ik nu ervaar, is groter dan ooit. Eindelijk ben ik echt wie ik wil zijn in dit leven. En dat gun ik jou ook van harte!

Wat levert de download jou op?

Vertel mij meer!

Nog niet helemaal overtuigd? Lees onderstaande reviews en zet nu je eerste stapje naar jouw toekomst met meer vrijheid en rust. 

“Samen met Githe ben ik op zoek gegaan en onderzocht wat me remt als mens. Deze remmingen heb ik met behulp van PMA grotendeels opgeruimd. Dat heeft me de nodige ruimte, rust, vertrouwen en spontaniteit teruggegeven. Ik maak nu makkelijker keuzes die bij mij passen. De juiste keuzes geven me weer energie.”

“Enige tijd geleden ben ik een eigen bedrijf gestart. Plannen volop, social media en website helemaal klaar maar nu nog klanten.
Persoonlijk benaderen was niet zo mijn ding. Dat is toch lastig en opdringerig voor de potentiële klanten?
Dankzij Githe weet ik nu dat die gedachte vooral in mijn hoofd zit. Op een of andere manier weet ze mij te leiden naar situaties waarbij ik deze gedachtes eerder heb gehad en dit ben gaan beschouwen als mijn karakter. Door dit inzicht spreek ik nu makkelijker potentiële klanten aan zowel persoonlijk als telefonisch en merk daarbij veel positieve reacties.”

 

Githe in het onderwijs - Githe Minds 1

Heb je nog vragen?

Na het downloaden van het document heb je de mogelijkheid met mij in contact te komen en al je vragen te stellen.