“Alles wat je nodig hebt is er al. Je moet het alleen leren zien”

Onlosmakelijk verbonden

Jij als persoon, met al je overtuigingen, meningen, je doen en laten, zijn onlosmakelijk verbonden met hoe jij bent in je professionele leven. Ook hoe jij bent als leerkracht en wat en hoe jij jouw leerlingen de dingen leert. 

Werken aan jezelf heeft invloed op jou als persoon in je zakelijke leven. En ook op de manier hoe jij jouw leerlingen instrueert. 

En de absolute bonus; jouw omgeving profiteert ook van jouw ontwikkeling!

Past binnen jouw professionalisering!

Deze training is voor iedereen toegankelijk en toepasbaar. Het past binnen het op een verantwoorde manier werken aan de verplichte professionalisering in het onderwijs en het is een zeer laagdrempelige manier om te leren over hoe overtuigingen ontstaan en hoe het brein werkt. 

De online training volg je op een moment dat voor jou goed uitkomt en heeft een lage studiebelasting. De video’s kun je later nog eens terugkijken én je staat geheel in eigen regie en bepaalt zelf wanneer jij de opdrachten uitvoert.

Mijn leven meer in balans.

Door bijna 13 jaar als Intern Begeleider te hebben gewerkt in het basisonderwijs en na het afronden van diverse opleidingen, waaronder de Master SEN IB en de Master SEN gedragsspecialist, heb ik veel coachvaardigheden opgedaan. Desondanks bleef ik in een constante persoonlijke race. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel. Ik was onzeker en maakt me veel te druk over wat anderen van mij zouden vinden. Het was voor mij nooit goed genoeg, ík was nooit goed genoeg. 

Pas toen ik leerde over hoe het brein werkt, hoe het gegevens opslaat en hoe overtuigingen ontstaan, vielen er puzzelstukjes op zijn plek. Door deze overtuigingen op te ruimen, kwam er meer balans in mijn leven. Ik ben zo dankbaar voor deze kennis en de stap die ik genomen heb om ze op te ruimen. Dat gun ik een ander ook en daarom deel ik het graag met jou.

Het gevoel van vrijheid dat ik nu ervaar, is groter dan ooit. Eindelijk ben ik echt wie ik wil zijn. De mama die mijn kinderen verdienen! En met veel meer zelfvertrouwen. 

Ik leerde door deze kennis ook beter communiceren met anderen. Met mijn man en kinderen bijvoorbeeld. Ik kom er vaak nu wel erachter wat er écht speelt. Het is alsof ik een klein kijkje binnenin het brein van de ander mag nemen. En dát geeft mij de antwoorden die ik zoek. 

Dus of je nou de online training voor jezelf volgt óf enkel om te leren hoe je beter kunt communiceren met bijvoorbeeld jouw leerlingen in de klas? De training heeft altijd een bonuseffect. 

Wat levert de Online training jou op?

Je hebt interesse in je persoonlijke ontwikkeling en vindt de werking van het brein een interessant onderwerp. Je begrijpt dat jouw ontwikkeling van groot belang is om jouw (professionele) leven nog meer te verrijken. Je bent nieuwsgierig naar hoe deze kennis jou gaat helpen in je communicatie met anderen. Je wil er meer over leren en staat ervoor open meer over jezelf te weten te komen. Je ontdekt graag hoe deze kennis jou je leven lang kan dienen. Je bent nieuwsgierig naar de resultaten en de mogelijkheden. Na het volgen van de online training heb je het volgende bereikt. 

Maar ook ….

Vertel mij meer!

Nog niet helemaal overtuigd? Lees onderstaande reviews en zet nu je eerste stapje naar jouw toekomst met meer vrijheid en rust. 

Gedrag begrijpen
"Ik kan het gedrag van een leerling nu beter begrijpen, omdat ik nu weet hoe het brein gegevens verwerkt."
Beter reageren
"Ik begrijp beter wat ik kan doen als een leerling heftig emotioneel reageert op iets. Ik weet beter welke vragen ik dan kan stellen."
Meer energie
"Ik maak nu keuzes die bij mij passen. De juiste keuzes geven me weer energie!"
Niet mijn karakter
"Ik ben me bewust geworden van de overtuigingen die ik als mijn karakter ben gaan beschouwen."
Inzicht in prikkels
"Het heeft me inzicht gegeven in waarom ik op bepaalde prikkels reageer en daardoor kan ik steeds beter met die prikkels omgaan."

De investering voor jou

Elke week, gedurende 8 weken in totaal, ontvang je een email met daarin een link naar een nieuwe video. Deze video bekijk je zorgvuldig en je voert de bijbehorende opdrachten uit. 

De algehele studiebelasting zal ongeveer uitkomen op 1,5 tot 2 uur per week. 

De training kost je slechts eenmalig €179,- en kun je mogelijk bekostigen door je professionaliseringsbudget ervoor in te zetten. 

Heb je nog vragen?

Na het aanmelden voor de online training heb je altijd de mogelijkheid met mij in contact te komen en al je vragen te stellen. Je ontvangt van mij een persoonlijk berichtje, zodat je altijd het juiste nummer hebt.