Githe Minds - PMA q&a

“Alles wat je nodig hebt is er al. Je moet het alleen leren zien”

Rust en vrijheid in jouw toekomst!

Ontdek dat jouw overtuigingen je nu nog in de weg zitten om door te groeien. Meld je aan en leer hoe jij deze opruimt en over kunt gaan tot actie! Dat is namelijk de eerste stap richting meer rust en vrijheid in jouw toekomst!

Heb je weinig energie en ervaar je, ondanks dat je leven prima is, het niet goed of compleet aanvoelt? Voel je een diep verlangen naar meer vrijheid en rust, maar worstel je om in actie te komen, wellicht uit onzekerheid? Vraag je je af of er iets mis met je is?

Dit is een terugkerende en frustrerende situatie waar je niet zomaar zelfstandig uit komt. 

Merk jij ook dat je op zoek gaat naar verklaringen waarom zo’n toekomst niet voor jou is weggelegd? Hoewel je wel voelt dat je het heel graag zou willen?

Voel jij ook dat je verlangt naar meer?

De overtuigingen dat ik nooit ‘goed genoeg’ was of ‘genoeg deed’ of als ik aan iets begin, moet ik het ook afmaken brachten me in een leven vol disbalans. Ik werkte drie dagen in het onderwijs, was proWIN consulente en moeder van twee jonge kinderen, plus daarnaast ook nog eens PMA practitioner. In 2020 ontdekte ik eindelijk het antwoord op die vraag waardoor ik in een stroomversnelling kwam qua zelfontwikkeling. De remmende overtuigingen liet ik los! Ik ontdekte dat er meer potentie in mij zat, en ik was vastbesloten om dat te laten zien! Mijn verlangen naar vrijheid en rust werd sterker dan ooit.

Hoe me dat gelukt is?

Door middel van PMA, Progressive Mental Alignment, leerde ik dat het mijn overtuigingen waren die me al die tijd hadden belemmerd in mijn persoonlijke ontwikkeling. 

Ik leerde mijn keuzes te maken en werd me bewust van mijn remmende overtuigingen. 

Inmiddels heb ik sinds september 2023 het onderwijs achter me gelaten. Ik ben ermee gestopt en heb mijn eigen bedrijf opgezet. 

Zonder PMA was ik nog steeds bezig met die race om mezelf te blijven verbeteren. Vast en zeker op weg naar een burn-out!

Door PMA kwam mijn leven meer in balans.

Na bijna 13 jaar als Intern Begeleider te hebben gewerkt in het basisonderwijs én verscheidene opleidingen te hebben afgerond (o.a. Master SEN IB, Master SEN gedragsspecialist) had ik mij al een hoop coach vaardigheden eigen gemaakt. Maar ik bleef rennen, maakte mij vaak druk en zat soms niet lekker in mijn vel.

Maar pas door PMA en de PMA practitionersopleiding kwam mijn leven meer in balans. Elke keer als ik dit zo benoem, krijg er kippenvel van en daarom deel het zo graag met anderen. Zo diep voel ik het.

Ik ervaar eindelijk het gevoel van vrijheid, meer dan ooit tevoren. Ik ben echt wie ik wil zijn in dit leven. En dát gun ik jou ook!

Wat levert de Q&A over PMA jou persoonlijk op?

Vertel mij meer over PMA!

Nog niet helemaal overtuigd? Lees onderstaande reviews en zet nu je eerste stapje naar jouw toekomst met meer vrijheid en rust. 

“Mede door de sessies met Githe, heb ik met behulp van PMA flinke stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling. Samen met Githe ben ik op zoek gegaan en onderzocht wat me remt als mens. Deze remmingen heb ik met behulp van PMA grotendeels opgeruimd. Dat heeft me de nodige ruimte, rust, vertrouwen en spontaniteit teruggegeven. Ik maak nu makkelijker keuzes die bij mij passen. De juiste keuzes geven me weer energie.”

Githe in het onderwijs - Githe Minds 1

Herken jij vragen als:

Als je nu nog twijfelt? Bedenk dan waarom niet? Jij bent dit toch waard? Je wordt nergens toe verplicht. Je kunt je vragen stellen om erachter te komen of PMA ook voor jou passend is. Je leert sowieso hoe je brein werkt en alleen dat kan al een hoop bewustwording teweeg brengen. Pas daarna kun jij voor jou de keuze maken óf je er iets mee wil en op welke manier je dat wil. 

De Q&A over PMA voor een toekomst in balans
geef ik regelmatig, check de link voor de beschikbare data!