Ontdek de sleutel tot persoonlijke groei

Creeer de doorbraak naar persoonlijke en professionele ontwikkeling

Download nu je gratis werkboek

Als onderwijsprofessional weet je hoe belangrijk het is om niet alleen kennis en vaardigheden over te dragen, maar ook om een inspirerende rolmodel te zijn voor je studenten. Maar hoe vaak sta je stil bij je eigen groei en ontwikkeling? Hoe vaak word je tegengehouden door belemmerende overtuigingen die je potentieel beperken?

Werkboek met Oefeningen: Dit werkboek is je persoonlijke gids door de wereld van PMA, vol met oefeningen die ontworpen zijn om je te helpen je belemmerende overtuigingen te identificeren, uit te dagen, en te transformeren.

Ervaar direct de kracht van persoonlijke ontwikkeling in je klaslokaal 

Ben je klaar voor een significante verandering in jezelf en je onderwijsaanpak? Dit is je kans om met dit eenvoudige werkboek in 3 stappen te leren hoe je beter en fijner voor de klas kunt staan! 

Voel jij ook dat je verlangt naar meer?

Wat biedt dit werkboek?

Ons gratis werkboek is speciaal ontworpen voor leerkrachten zoals jij, die op zoek zijn naar manieren om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Met praktische oefeningen, reflectieve vragen en stap-voor-stap begeleiding, is dit werkboek je gids naar een beter zelfbewustzijn en een krachtigere invloed in het klaslokaal.

Waarom dit werkboek downloaden?

  • Op maat gemaakt voor onderwijs: Elke oefening en elk inzicht is speciaal afgestemd op de unieke uitdagingen en kansen in het basisonderwijs.
  • Direct toepasbare technieken: Leer praktische methoden om je belemmerende overtuigingen te overwinnen en je volledige potentieel als onderwijsprofessional te ontgrendelen.
  • Versterk je impact: Ontdek hoe je een nog inspirerendere en effectievere leeromgeving kunt creëren voor je leerlingen.
  • Persoonlijke groei: Ga op een reis van zelfontdekking die je niet alleen zal helpen in een betere leerkracht te veranderen, maar je ook persoonlijk zal laten groeien.

Hoe dit werkboek je helpt?

Maak de verandering die je wilt zien

Door dit gratis werkboek te downloaden, zet je de eerste stap naar een significante verandering in je professionele en persoonlijke leven. Het is tijd om de ketenen van belemmerende overtuigingen te verbreken en het pad te effenen voor een toekomst vol groei, succes en voldoening.

Wat levert het werkboek jou op?

Vertel mij meer!

Nog niet helemaal overtuigd? Lees onderstaande reviews en zet nu je eerste stapje naar jouw toekomst met meer vrijheid en rust. 

“Samen met Githe ben ik op zoek gegaan en onderzocht wat me remt als mens. Deze remmingen heb ik met behulp van PMA grotendeels opgeruimd. Dat heeft me de nodige ruimte, rust, vertrouwen en spontaniteit teruggegeven. Ik maak nu makkelijker keuzes die bij mij passen. De juiste keuzes geven me weer energie.”

“Enige tijd geleden ben ik een eigen bedrijf gestart. Plannen volop, social media en website helemaal klaar maar nu nog klanten.
Persoonlijk benaderen was niet zo mijn ding. Dat is toch lastig en opdringerig voor de potentiële klanten?
Dankzij Githe weet ik nu dat die gedachte vooral in mijn hoofd zit. Op een of andere manier weet ze mij te leiden naar situaties waarbij ik deze gedachtes eerder heb gehad en dit ben gaan beschouwen als mijn karakter. Door dit inzicht spreek ik nu makkelijker potentiële klanten aan zowel persoonlijk als telefonisch en merk daarbij veel positieve reacties.”

Githe in het onderwijs - Githe Minds 1

Heb je nog vragen?

Na het downloaden van het document heb je de mogelijkheid met mij in contact te komen en al je vragen te stellen.